Hr. E. Witsiers, Beneden-Leeuwen, 8 februari 2020;

Bedankt namens mijn oom voor de goeie hulp

Hr. Hans Bok, Maren-Kessel, 7 oktober 2019 ;

Mantelzorgmakelaar echt nu iemand voor U…….

Marie-Elise van Dinther, iemand die ik niet graag bij haar voornaam zou willen noemen maar liever uit respect, waardering en met veel kennis van zaken Mevrouw van Dinther zou willen noemen; heeft mij en mijn vrouw (die aan Alzheimer lijdt en slecht ter been is) door een immens zorgdoolhof geleid.

Een persoonsgebonden budget vragen en/of verkrijgen is een helse organisatie , waarvoor geduld, kennis van zaken en overleg voor nodig zijn. Deze eigenschappen zijn allen aanwezig bij Mevr. van Dinther, die ik bij deze iedereen van harte aanbeveel als Mantelzorgmakelaar….

Bij mij gaat tevens grote dank uit naar haar, voor alles wat zij voor mij en mijn vrouw al heeft gedaan….Hartelijk dank!!!!!

——————————————————————————————————————–

Mw. Willy Koster, Rossum, 6 mei 2019 ;

Mantelzorgmakelaar Marie-Elise van Dinther heeft mij geweldig door het immense zorgdoolhof heengeleid, waar je in terecht komt als je ondersteuning zoekt voor de zorg voor je naaste.

Zij heeft grote kennis over het zorgaanbod en is daarbij rustig en volhardend.

Zij heeft mij goed geholpen met het invullen van echt ontelbaar vele formulieren en mij  goed voorbereid op de gesprekken met verschillende medewerkers van de diverse instanties die mijn hulpvraag moesten beoordelen.

Het vinden van de  juiste hulp was ingewikkeld en ik ben blij dat ik nu dankzij  Marie-Elise  prima ondersteund word bij de verzorging van mijn naaste en deze fijn thuis kan blijven wonen.

Veel dank voor je grote inzet Marie-Elise . Ik gun iedere mantelzorger zo’n sympathieke begeleider!